Cheap Energy

Elbolag som fokuserar på att pressa ner elpriserna så mycket som möjligt till sina kunder. Samtidigt värnar de om miljön och har enligt sig själva priser som tåls jämföras.

Byt till Cheap Energy →
Cheap Energy logo
  • Ingen fast avgift
  • Billig el
  • Timpris
Månadsavgift: 0 kr
Uppsägningstid: Ingen

Om Cheap Energy

Cheap Energy är ett elbolag som dyker upp i diverse olika jämförelser och får ofta ett mycket bra betyg. Anledningen är att de satsar på att leverera riktigt billig el från sol, vind och vatten. De levererar dock inte endast förnybar el vilket många tror. Utan har även ett val med en mix av förnybart, fossilt och fossilfritt.

 

Timpris hos Cheap Energy

Det populäraste elavtalet hos Cheap Energy är det rörliga timpriset som de erbjuder. Detta innebär att elpriset justeras varje timme beroende på hur spotpriset rör sig.

För timpriset tas ingen månadsavgift ut och istället ett lite högre påslag på 7,90 öre/kWh. Detta är dock inte så mycket högre än vad andra elbolag har. På grund av den låga fasta kostnaden passar Cheap Energys timpris bra till dig med låg förbrukning.

Rabatt för nya kunder

Precis som många andra elbolag erbjuder Cheap Energy ett erbjudande för nya kunder. Du som ny kund får nämligen 14 öre/kWh i rabatt första 12 månaderna, alltså första året. En mycket generös rabatt som gynnar dig med hög förbrukning särskilt.

 

Bind elpriset med Cheap Energy

Det går även att välja att binda ett elavtal hos Cheap Energy. Det tas inte ut någon månadsavgift för detta utan du får ett totalt elpris för perioden. På hemsidan går det att välja mellan 3 månader till 10 år som period för att binda elavtalet. Det finns alltså en stor variation i hur länge du kan binda avtalet och därför något som passar de flesta.