Bixia

Bixia är ett stort välbekant elbolag som har sina rötter i Linköping. De ägs av tekniska verken och är en direktaktör till Nordpool. Hos oss kan du läsa mer om priser, omdömen och hitta en direktlänk till ansökan.

Byt till Bixia →
Bixia logo
  • Schysst elhandel
  • Gott omdöme
  • Väljs av många
Månadsavgift:
Uppsägningstid:

Vad andra säger om Bixia (omdömen)

Vi har genomfört en undersökning och kontrollerat vad andra säger om Bixia. Viktigt innan vi presenterar siffrorna är att elbolag generellt har väldigt låga betyg. Hos TrustPilot har Bixia 2,5 av 5 i omdöme. Många användare klagar på de dyra priserna.

Elavtal hos Bixia

Bixia erbjuder i skrivande stund tre olika elavtal: Bixia Framtid, Bixia Elpris och Bixia Timpris. Bixia Framtid innebär att handel sker genom deras egna experter och du får mer ett fast pris. Elpris och Timpris är två avtal som är rörliga och det första alternativet med variation månad för månad och sista dag för dag.

Med andra ord, oavsett vilket elavtal du är intresserad av kommer Bixia kunna tillfredsställa ditt val.

Endast förnybar el

Förutom riktigt bra elavtal så är elen även 100 % förnybar. Oavsett vilket avtal du väljer så bidrar du därmed till en mer hållbar miljö. Förutom detta så fokuserar Bixia även på att köpa in lokalproducerad el. För att bidra ännu mer till miljön så avsätter de även varje månad en summa per kund till ”Bixia miljöfond” som fördelas till projekt för miljön.