Greenely

Greenely är morgondagens elbolag som erbjuder transparenta och smarta elavtal för alla hushåll i hela Sverige. Vi har allra mest uppskattat deras finess och coolhet när det kommer till informativ app.

Byt till Greenely →
Greenely logo
  • Inga dolda avgifter
  • 1000+ goda omdömen
  • Sparar i snitt 1870 kr/år
Månadsavgift: 49 kr
Uppsägningstid: 14 dagar

Om Greenely

Greenely är ett community för moderna elkonsumenter. De lanserades 2017 som en applikation och är idag en av Sveriges största. 2018 lanserades deras egna elavtal och man förser användare med el till självkostnadspris.

Förutom elavtalen har de även en funktion i att hjälpa dig ta kontrollen över din el. Så att du spenderar mindre och därmed effektiverar dina fakturor.

Smarta funktioner

Det som får Greenely att sticka ut gentemot sina konkurrenter är de moderna funktionerna. Till exempel kan du som har en elbil spara upp till 50 % av laddningskostnaderna genom smart elbilsladdning. Då laddas bilen under de billigaste timmarna under dygnet – helt automatiskt via appen. Genom ”smart styrning” hjälper Greenely dig även att minska på kostnaderna för uppvärmningen av hemmet. Du kan enkelt ansluta hemmets uppvärmning till appen vilket gör att kostnaderna styrs mot de billigare timmarna å dygnet.

Hållbart och miljövänligt

En annan viktig aspekt för Greenely är hållbarhet och miljön. Du som kund kan därför vara säker på att all el är 100 % förnybar. Men även att den är märkt med bra miljö val vilket är en mycket känd miljömärkning.

Greenelys elavtal

Det finns endast ett elavtal att välja mellan vilket är timpriset. Fördelarna med detta är att du kan anpassa förbrukningen till när elen är som billigast. Samtidigt så tar de inte ut något påslag på elpriset utan istället tillkommer en fast månadsavgift. Applikationen ger dig full koll över din förbrukning och du kan därmed smidigt sänka din förbrukning.

Just nu med koden ”6moff” får du 6 månaders fri månadsavgift och sparar 414 kr därmed!