Villkor
Hoppa till innehåll
Elfons » Villkor

Villkor

Användarvillkor för användning av Elfons.se.

Ansvarig

Användarvillkor gäller mellan besökare och webbplatsen ”Elfons”, ”Elfons.se”, ”www.elfons.se”. I villkoren definieras även webbplatsen som ”hemsidan”, ”tjänsten”, ”webbplatsen” och ”guiden”. Vid benämningen ”vi”, ”oss” och även bakom övriga hänvisningar syftas det till företaget Tacotech AB (559259-2132).

Godkännande

Genom att nyttja tjänsten godkänner samtliga besökare dessa användarvillkor. Om inte uppmanas besökare omedelbart att lämna och inte nyttja eller ta del av innehållet på webbplatsen. Det är inga dolda kostnader eller andra avgifter kopplade till villkoren.

Ersättning

Elfons.se erhåller ersättning genom så kallade ”affiliate-länkar” genom en fast ersättning per klick, affär eller annan mätbar aktion eller volym. Denna ersättning kan komma att påverka exponering av vissa företag, och vi bör därför inte ses som en oberoende källa. Anta att samtliga externa länkar från webbplatsen är av sådan karaktär.

Ansvarsfriskrivning

Elfons bör endast ses som en informationskälla för elavtal och vi företräder inga elbolag. Villkoren och avgifterna kring elbolagen och elavtalen ni hittar på hemsidan försöker vi hålla så uppdaterade som möjligt. Men vi reserverar oss för eventuella felskrivelser och vill påpeka att det alltid är informationen på elbolagets egna hemsida som gäller.