Eon

Eon är ett av Sveriges populäraste elbolag och har kunder över hela Sverige. På denna sida kommer vi att samla omdömen, ge dig information om priser samt berätta annat som kan vara bra veta innan du tecknar ett nytt avtal.

Byt till Eon →
Eon logo
  • Ställer om till 100% förnybar el
  • Täcker stora delar av Sverige
  • Har goda omdömen
Månadsavgift:
Uppsägningstid:

Eon – en trygg partner

Eon är enligt vår undersökning en pålitlig, seriös och trygg partner när det kommer till leverans av el. De har på senaste tiden haft dåliga omdömen men med en lite noggrannare kontroll ser vi att de endast beror på den senaste tidens ökade priser, vilket drabbat alla samt inte beror på Eon.

Omdöme

Eon har 1,3 av 5 i betyg hos TrustPilot. Det är 91% som tycker att Eon är mycket dåliga. Dessa recensioner bör tas med allvar men också så har elbolag fått väldigt mycket dåliga omdömen i samband med att priserna steg kraftigt under 2022.

Förmåner för kunder

För dig som kund så erbjuder Eon specifika förmåner och rabatter. Det är oftast rabatt hos välkända märken och kampanjer du får ta del av. Rabatterna uppdateras löpande och det gäller att hålla koll i appen.

Välj elavtal

Beroende på hur mycket du förbrukar och hur du är som person passar olika elavtal olika bra. Alla avtal ger dig förnybar el och du hjälper därmed att bidra till mindre klimatpåverkan. Dessa elavtal går att teckan genom Eon:

  • Fast elavtal – tryggt och inga oväntade utgifter
  • Rörligt elavtal – varit det bästa valet på längre sikt
  • Timpris – utnyttja de billigaste timmarna