Om oss - Elfons
Hoppa till innehåll

Om oss

Vårt syfte är mycket enkelt – att genom Elfons.se hjälpa svenskar att ta ett enklare beslut när det kommer till elhandel och elavtal.

Genom noggrann sammanställning av data, studier och nyheter förser vi besökare med den allra senaste och uppdaterade informationen som berör ett hushålls el-situation.


Elfons » Om oss
om oss elfons.se

Vårt mål

Målsättningen för oss är att varje besökare ska kunna utöka sin kunskap och förståelse kring allt som rör elavtal. Genom att vara informativ, tydlig och enkel i våra budskap kan vi underlätta den vardagliga stressen för många. Syftet med att öka kunskapen och förståelsen är att det i sin tur ska leda till att besökarna väljer ett bra elavtal med schyssta villkor och undvika oseriösa aktörer.

Vår målsättning med Elfons.se:

  • Göra det enklare att välja elavtal
  • Hjälpa besökare öka sin kunskap inom ämnet
  • Hjälpa konsumenter undvika oseriösa elhandelsbolag
  • Förse besökarna med oberoende recensioner

Elfons ger tillbaka

I takt med att vi får alltfler besökare på Elfons så har vi möjligheten att göra en större skillnad. Därför har vi beslutat att starta vår egna insamling till barncancerfonden och förhoppningsvis inspirera några av våra besökare att donera en valfri summa.

Experter

Våra listor granskas regelbundet av experter för den svenska elmarkanden.

Torbjörn Andersson Elfons

Torbjörn Andersson

Expert på Elfons.se

Torbjörn är sedan 2021 ansvarig expert och kontrollerar allt vårt innehåll samt listor. Han har en examen i Energisystem (master) från Högskolan i Gävle.

Linkedin

Företaget bakom Elfons

Elfons är ett varumärke som är en del av Tacotech AB, har du några frågor angående hemsidan så får du gärna kontakta oss.

Tacotech AB
Engelbrektsgatan 20
211 33 Malmö