Stockholms Elbolag

Stockholms elbolag är ett elbolag med schyssta villkor och billig el. De erbjuder både rörliga elavtal och fasta alternativ. De har även relativt goda omdömen från tidigare kunder jämfört med andra elbolag.

Byt till Stockholms Elbolag →
Stockholms Elbolag logo
  • Bra villkor
  • Låg månadsavgift
  • Bra omdömen
Månadsavgift: 15 kr
Uppsägningstid: 0 månader

Elavtal hos Stockholms elbolag

När du ska teckna ett elavtal hos Stockholms Elbolag så finns det två alternativ: fast elpris eller rörligt elpris. Detta är även de vanligaste typerna och det enda som saknas är timpriset.

Rörligt elpris

Månadsavgiften är mycket låg då den är endast 15 kr, vilket är väsentligt lägre än snittet (40-60 kr). Dock är påslaget något som sticker ut jämfört med många andra rörliga elavtal. De har nämligen ett påslag på hela 9,90 öre/kWh och det är över snittet för liknande elavtal.

Därför rekommenderar vi på Elfons inte detta avtalet för dig som har en hög elförbrukning. För dig som har en lägre förbrukning kan det dock passa bra med tanke på den låga fast avgiften.

Fast elpris

Du kan binda ditt elavtal hos Stockholms Elbolag mellan 3 månader och 10 år. Den fasta månadsavgiften på 15 kr/månad tillkommer även här och räknas in i det totala priset.

 

Omdömen från kunder

På hemsidorna trustpilot och reco har vi kollat in vad kunderna säger om Stockholms elbolag. Generellt sett är det bra omdömen och speciellt med tanke på hur dåliga omdömen elbolag har i snitt. Allt verkar fungera som det ska förutom vissa undantag då kunder blivit missnöjda på grund av höjda avgifter.