Telinet Energi

Telinet Energi är ett elbolag som tycker att hållbarhet borde vara en självklarhet. På senaste har deras elavtal som ger dig 100 % förnybar energi utan extra kostnad blivit allt mer populära.

Byt till Telinet Energi →
Telinet Energi logo
  • Fri årsavgift första året
  • Bara förnybar el
  • Inget påslag på elpriset
Månadsavgift: 69 kr
Uppsägningstid: 1 mån

Vad tycker kunderna?

Vi har undersökt vad kunderna som skaffat elbolaget tycker. Det vi kan se enligt Trustpilot är att de har fått 3/5 i betyg av 1169 omdömen. De flesta kunderna verkar vara nöjda med sitt elavtal och påpekar billigt pris.

Endast förnybar el

Utan någon extra kostnad är alltid elen 100 % förnybar och kommer främst från solkraft, vindkraft och vattenkraft. Med hjälp utav ursprungsgarantier kan du som kund ta reda på varifrån elen kommer ifrån och säkerställa att det är förnybar el. Samtidigt jobbar de mot att erbjuda de billigaste priserna och hamnar enligt våra undersökningar ofta mycket lågt.

Kundtjänst

I år har Telinet Energi vunnit utmärkelsen ”trygg kundkontakt” som är ett bevis på deras seriösa och hjälpsamma kundtjänst. Har du någon fråga går det först att söka och hitta svar genom deras hemsida där de vanligaste frågorna är besvarade. Hittar du inte svaret eller vill komma i kontakt med de finns även en chattfunktion samt telefonnummer.

Vilka avtal finns?

Telinet Energi erbjuder dig att välja mellan 3 olika avtalsformer vilket är fast elpris, vanligt rörligt och rörligt timpris.

För dig som producerar din egna el finns det även möjlighet att teckna ett annat avtal. Då hjälper Telinet dig att sälja elen som du inte förbrukar till marknaden.